Η κατασκευή του κιτ έχει γίνει σχεδόν από το κουτί. Αντικαταστάθηκαν οι τροχοί με ρητινένιους της New World Miniatures οι οποίοι δεν συνιστούνται καθώς έχουν λάθος τρόπο τοποθέτησης και χρειάζετε να επέμβει κάποιος στο κιτ. Επίσης τοποθετήθηκε μια κεραία του συστηματός Duke  από το  αντίστοιχο κιτ της Blast Models. H συσκευή Rhino είναι τις Legend και η βάση τοποθέτησης της  είναι  scratch. Οι υπόλοιπες κεραίες ειναι ιδιοκατασκευή από χάλκινα σωληνάκια και η ακουστική συσκευή απο φύλλο πλαστικού. Και οι δύο κατασκευές έγιναν με βάση φωτογραφίες πραγματικών οχημάτων.

Το κιτ βάφτηκε με το US Sand Gulf War της Model master, στη συνέχεια ψεκάστηκε με μορφή σύννεφου με το AK 122 OIF Sand για να πλησιάσει το πραγματικό χρώμα. Η παλαίωση έγινε με λάδια υγρά της ΑΚ. Στο τέλος ψεκάστηκε αραιωμένο Buff της Tamiya στα χαμηλά του οχήματος.

Η βάση φτιάχτηκε επάνω σε κορνίζα με φύλλο μπάλσας και γεμίστηκε με OASIS Foam.

H επιφάνεια του δρόμου είναι από φύλλο φελλού, κατάλληλα επεξεργασμένο και βαμμένο, ώστε να αποδώσει τη επιφάνεια ενός φθαρμένου δρόμου. Τα Jersey barriers έγιναν από γύψο με το καλούπι της Meng, φθάρθηκαν και βάφτηκαν με διάφορα γκρι ακρυλικά χρώματα. Τέλος η παλέτα είναι από μπάλσα και όλα τα υπόλοιπα προέρχονται από το spare box.

Του Περικλή Καρόπουλου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *