Ξεκίνησα με την βάση από 18χιλ MDF κόντρα πλακε, φύλλα πολυστερίνης με διαστάσεις 63,5 Χιλ και 35,5 Χιλ και στόκο.
Χρησιμοποίησα επίσης στατικό γρασίδι διαφορετικών ειδών για να προσδωσω βάθος στο διοραμα. Τα μοντέλα που χρησιμοποίησα είναι τα ακόλουθα: 1969 Dodge Charger της Revell στην 1/24, General Lee της MPC στην 1/25 για το ερείπιο και το Rosco’s Patrol Car επίσης της MPC στην 1/25. Συμπεριέλαβαν και κάποια ζώα της φάρμας σε κλίμακα 1/32, γιατί τα κοτόπουλα στην κομητεία του Χαζαρτντ (Hazzard) είναι τεράστια!!

Ο αχυρώνας και η πινακίδα είναι σκρατσιες και έγιναν εύκολα από μπαμπού και χαρτόνι για τον αχυρώνα την οροφή και τους τοίχους. Για την πινακίδα χρησιμοποίησα τα καλαμάκια από τα γλυφιτζουρια και επειδή δεν μπορούσα να διαλέξω τι να φτιάξω, έφτιαξα δύο και αποφάσισα να τις βαλω και τις δύο!
Η βάση έχει ηχείο που παίζει την μουσική της σειράς και φυσικά την γνωστή κόρνα!! (Dixie horn).

Έβαλα φωτάκια στο περιπολικο και εφέ φωτιάς στον αχυρώνα.

Είναι σημαντικό για μένα να λέω μια ιστορία όταν φτιάχνω ένα διοραμα. Οι δικές μου κατασκευές είναι απλές και μου αρέσει να πιέζω τον εαυτό μου στα όρια. Από εκεί βγαίνει το Extreme Building!
Προτείνω να ασχοληθούν και άλλοι με το φανταστικό χόμπυ μας και να πιέσουν στα όρια της φαντασίας τους, να κάνουν ένα βήμα μπροστά, να σκέφτονται εκτός των πλαισίων και να φτάνετε την τέχνη σας στα όρια! Θα εκπλαγειτε από τις αντιδρασεις που θα λάβετε! εγώ ξέρω ότι εξεπλάγην!!

Καλές δημιουργίες και αν θέλετε ακολουθήστε με στο fb και στο youtube για νεες δημιουργίες!

Dave@ DJ Modelworks.

Άθρογραφία, κατασκευή: David Lazenby
Μετάφραση: Κωνσταντίνος Νίκας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *