Κατασκευή OOB του συγκεκριμένου, το οποίο είναι ένα αξιοπρεπές κιτ χωρίς ιδιαίτερα πρβλήματα στην συναρμολόγηση και με βατές οδηγίες που δεν κουράζουν.

Μετά την συναρμολόγηση και το αστάρωμα ψεκάσθηκε το πρώτο χρώμα NATO Green της  Tamiya. Στην συνέχεια ξεκινησε το μασκάρισμα για να αποδοθούν και τα άλλα τρία χρώματα που σημαίνει ότι η συγκεκριμένη διαδικασία έγινε τρεις φορές σε διαφορετικά σημεία!

Ψεκάστηκε  κατά   σειρά με Black Grey , Brown Sand, και μίγμα German Camo Bright Green με  Buff ( όλα Vallejo Model Color )  και στην συνέχεια έγιναν φωτίσματα για κάθε ένα από αυτά με σχετικά χρώματα ( πάντα της  Vallejo).

STRV 103C STRIDSVAGN STRV 103C STRIDSVAGN STRV 103C STRIDSVAGN

Σατινέ βερνίκι ( Vallejo), χαλκομανίες,  βάψιμο μεταλλικών μερών με metal black ( air vallejo)  και διορθώσεις σε μέρη που δεν γλύτωσα το overspray είτε με στεγνό πινέλο είτε με απαλά περάσματα με πινελάκι.

Φιλτρα με το Tritorial Camo της MIG και pin wash  με brown της σειράς 502 Abteilung. Οι ερπύστριες ψεκάσθηκαν με γαιώδη χρώματα της Tamiya και τα πέλματα βάφθηκαν ένα ενα με πινελάκι και μίξη Dark Rubber και  Light Rubber της  Panzer Aces .

Σκόνισμα με διάφορες μίξεις απο pigments της MIG με κυρίαρχη την Europe Dust.

Ελπίζω το αποτέλεσμα να σας αρέσει..

Κείμενο – κατασκευή: Δημήτρης Τσιτσόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *