Το κιτ που χρησιμοποιήθηκε είναι της Revell με κωδικό 04550. Επίσης χρησιμοποίησα τα εξής βελτιωτικά: Blackdog big set F-15 GWH, Aires Cockpit και Photo etched της eduard.

Το βασικό χρώμα είναι το spray της Tamiya AS-10. Tα υπόλοιπα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν είναι κυρίως Tamiya, εκτός από τα bays των ηλεκτρονικών που βάφτηκαν με το Xtracolor X159. Τα βερνίκια είναι Galeria WINSOR & NEWTON. Εκτός από το βασικό χρώμα, τα υπόλοιπα βάφτηκαν με πινέλο καθώς και το βερνίκι. Στο κιτ εφαρμόστηκε το set της blackdog όπου είναι για το αντίστοιχο κιτ της GWH, οπότε χρειάστηκε αρκετή δουλειά. Όλα τα open-bays ανοίχτηκαν με τη χρήση Line Scriber. Λόγω του ότι detail set είναι για διαφορετικό κιτ, τα κενά που δημιουργήθηκαν ήταν τεράστια με αποτέλεσμα να χρειαστεί πολύ στοκάρισμα και η εφαρμογή σε μερικά σημεία ήταν αδύνατη. Το επάνω μέρος όπου φαίνεται ο κινητήρας καθώς και τα υδραυλικά μπροστά από αυτόν είναι δική μου δημιουργία για περισσότερη έμφαση στην λεπτομέρεια!

Η αρχική μου απόφαση ήταν να γίνει F-15E Strike Eagle, έτσι η παραλλαγή είναι του Strike Eagle και όχι του Eagle όπου θα έπρεπε να ήταν πιο ανοιχτή. Παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα με την εφαρμογή των έξτρα δεξαμενών που βρίσκονται δεξιά κ αριστερά από τις εισαγωγές του κινητήρα,  στο σημείο όπου ήθελα να δείξω το ανοιχτό πυροβόλο του αεροπλάνου. Χρησιμοποιήθηκαν after market decals για την έκδοση Strike Eagle.

Ελπίζω να απολαύσετε το τελικό αποτέλεσμα όσο ευχαριστήθηκα την κατασκευή του.

Κατασκευή: Αντώνης Παλαιολόγος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *